Bagom MD Teacher

Hos MD Teacher arbejder vi for et klart mål: At formidle den nyeste evidensbaserede viden indenfor medicin og kirurgi til sundhedsprofessionelle. Gennem vores samarbejde med førende eksperter i Danmark komprimerer vi den nyeste viden ned i korte og illustrative online kurser, der er tilpasset den kliniske hverdag. MD Teacher drives i samarbejde med læger, der til daglig varetager klinisk arbejde. Det sikrer at vores indhold er målrettet den hverdag sundhedsprofessionelle arbejder i. Vi er overbeviste om, at e-læring er hjørnestenen i fremtidens uddannelse. Alle vores kurser er derfor online og udviklet for at gøre læring enkel, illustrativ og i et format der er tilgængeligt hvor du er, også i en travl hverdag.

Incuba3

Hvem er vi?

MD Teacher blev stiftet i 2019 af en gruppe erfarne læger med passion for undervisning og efteruddannelse. Vores vision var den gang, som nu, at skabe fremtidens undervisningstilbud indenfor medicinsk uddannelse. Vi tror at e-læring er kommet for at blive og vi arbejder derfor målrettet på at blive den førende online platform for sundhedsprofessionelle.

Hver dag bygger vi videre på vores erfaringer og producerer online kurser af højeste kvalitet. Det gør vi i samarbejde med nogle af Danmarks førende sundhedsfaglige eksperter. Aktuelt har vi lanceret over 30 kurser og nye kommer til hver måned.

Vi arbejder målrettet på at gøre alle vores kurser så korte, enkle og illustrative som muligt. Og altid i et format der er tilgængeligt, når det passer dig. Med MD Teacher er det derfor ikke længere nødvendigt at tage en halv eller hel dag væk fra klinisk arbejde for at blive opdateret på den nyeste viden. Det kan klares når det passer dig.

Bag vores kurser står et hold af dedikerede læger, producere og klippere der tror på, at vi sammen kan forbedre patientbehandlingen ved at formidle den nyeste viden fra guidelines direkte til klinisk praksis. Det mål arbejder vi frem mod hver eneste dag fra vores kontor i Skejby ved siden af Aarhus Universitetshospital.

— ...

mmprofil2-2

Ansvarshavende redaktør
Martin Bødtker Mortensen

Speciallæge i kardiologi, ph.d.

Redaktør
Christian Frøsig Bo Poulsen

Speciallæge i kardiologi, ph.d.

CBPweb
Mads Zippor

Content creator (senior)
Mads Zippor

Content creator
Pernille Duedahl

Pernille Duedahl-2

Login

eller
eller