Vælg abonnement

Få adgang til online uddannelse af førende danske eksperter, når det passer dig. Professionelt redigerede kurser med flotte og unikke illustrationer som gør indlæring og forståelse af emnet nemmere. Se og gense kurserne ved behov. Hvert kursus består af en videorække, cases og løbende quiz som sikrer at du får maksimalt udbytte af undervisningen. Når du gennemfører et kursus og har gennemført de tilknyttede quizzer får du tildelt et kursusbevis, som bevis på du har lært og forstået indholdet.

Ved at tegne et abonnement kan du se videoerne når det passer dig – så mange gange du vil. Idet kurserne er opbygget af kortere videosekvenser, er de særdeles anvendelige i den kliniske hverdag som hurtigt opslagsværk når der er behov for genopfriskning af specifikke områder.

Vores undervisere er nøje udvalgt for deres ekspertise, samt evne til at formidle komplekst indhold på en let forståelig måde. De er førende eksperter indenfor deres felter og bidrager ofte til danske behandlingsvejledninger og forskning indenfor deres felter.
Alle kurser opdateres løbende med den nyeste viden og retningslinjer indenfor de respektive felter, ligesom der løbende bliver tilføjet nye kurser.

(NB: Er du praktiserende læge? Få refusion for studiemateriale via Fonden for Almen Praksis ved køb af 6 måneders abonnement).

Abonnement - månedligt

Bliv medlem

Abonnement - halvårligt

Bliv medlem

De viste priser er inkl. moms.

Login

eller
eller